Kardashian i Fendi lansiraju liniju odjeće Skims x Fendi (VIDEO)

Rijaliti zvezda, a danas preduzetnica Kim Kardašijan objavila je novu kolekciju svojegsvog brenda Skims u saradnji sa talijanskom modnom kućom Fendi.


Kolekcija će biti lansirana 9. novembra, a svaki komad odeće imaće utisnuti monogram Skims x Fendi, prenosi Hina pozU kolekciji je i haljina od kože u velikoj paleti neutralnih tonova koja se “temelji na estetici Rima i preoblikuje telo u statutu”, objavio je Fendi.Odeća je uglavnom minimalistička, tesno pripijena uz figuru, a upravo na tome počiva komercijalni uspeh Skimsa otkad je brend lanisran 2019.


Lani je brend sklopio posao s američkim distributerom Nordstrom i od tada stalno raste. Na Olimpijskim igrama u Tokiju u Skims je postao službeni sponzor donjeg rublja američkih takmičara.Međutim, zamisao o partnerstvu Fendi-Skims pala je na pamet novom umetničkom direktoru Fendija Kimu Jonesu na sastanku sa saradnicima u Rimu. “I Fendi i Skims imaju kulturnu snagu, one su vrlo različite, ali jednako snažne”, navodi Kardashian.“Inovativnost u tkaninama i obliku tipičan za Skims u sprezi s luksuzom i kvalitetom Fendija možda će se nekima činiti neočekivanim, no sličnosti između naših kreativnih vizija i ciljeva su tako bliski”, kaže Kardashian.


Autor : GLEDAJ.RS/AGENCIJE

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x