KONSTRAKTA REKLA DA ĆE POSTATI NEVIDLJIVA, ALI ĆE SE IPAK POJAVITI I TO U HRVATSKOJ

"Na snagu stupa projekat umetnica je nevidljiva. Nestajem na neko vreme, da se malo saberemo i posvetimo drugim stvarima", rekla je Ana Đurić Konstrakta u izjavi novinarima po sletanju na beogradski aerodrom nakon Evrovizije.


Ipak, Konstrakta će se sledećeg vikenda pojaviti i to u Hrvatskoj na Sea Star festivalu u Umagu.


Kako su najavili organizatori, na festivalu će nastupiti i  Kalush Orchestra, a festivalska najava za Konstraktu pokazala je koliku podršku ona ima u hrvatskoj. “Osim Kalusha u Umagu će nastupiti i Konstrakta, srpska muzičarka koja je proteklih meseci sa svojom pesmom „In Corpore Sano“ postala najtraženije ime regije. Čak 12 bodova od žirija i 12 od publike u finalu Evrosonga potvrda je velike podrške i ljubavi koju dobija od Hrvatske. Upravo na Sea Star festivalu u Umagu ova talentirana umetnica održaće svoj prvi koncert kao Konstrakta!”, navodi se u najavi Sea Star Festivala.Konstrakta i Kalush nastupiće istog dana.


Predstavnici ukrajinskog benda su ranije  objavili da planiraju turneju po Evropi kako bi prikupili novac za ukrajinsku vojsku, pa se i nastup u Hrvatskoj smatra delom te turneje.Sea Star festival u Umagu održava se 27. i 28. maja, a osim Konstrakte i Kalush orchestra nastupaće i Iggy Azalea, Amelie Lens, Meduza i Topic, Senidah, Buč Kesidi, Umek, Adiel, Insolate, Tijana T, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa i mnogi drugi

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x