LUK BLEK NAKON POBEDE NA PESMI ZA EVROVIZIJE: POSLUŠAĆU SAVETE KONSTRAKTE

Muzičar Luk Blek kaže da se jedva suzdržva da ne zaplače nakon što je pobedio na "Pesmi za Evroviziju" i predstavljaće Srbiju na "Pesmi Evrovizije.

Posle nastupa u takmičenju sa pobedničkom pesmom "Samo mi se spava", koje je direktno u subotu uveče prenosila Radio-televizija Srbije, Blek je rekao novinarima da će pobedu proslaviti sa svojim timom.
Upitan da li će sa srpskom verzijom svoje pesme nastupiti u maju u Liverpulu, Blek je rekao da se vezao za nju jer nju napravio za potrebe "Pesme za Evroviziju".


"Mnogo više se saosećam sa njom i voleo bih da tako predstavljam svoju zemlju, ali o tom, po tom. Videćemo. Imam i verziju na engleskom koju mnogo volim", rekao je Blek.


Po osvajanju takmičenja na osnovu glasova stručnog žirija i gledalaca Bleku je čestitala prošlogodišnja predstavnica Srbije Konstrakta, a mladi muzičar je priznao da mu je rekla da ga sada očekuju putovanja i da treba mnogo da se zabavi.


"Rekla mi je da se smirim, zezam i vredno radim. Tražiću od nje savet. Moram da zadržim njenu mirnoću , a opet da budem mnogo divlji na nastupu", dodao je Blek.


Blek je rekao da je razmišljao da odustane od muzičke karijere i da je nastup na "Pesmi za Evroviziju" shvatio kao svoju poslednju priliku, i da je iz tog iskustva kao glavnu pouku izvukao - strpljenje, koje nije imao kao muzičar.


"Od kako sam krenuo išao sam gore dole, levo desno, sa muzikom i prošle godine sam hteo da odustanem. Međutim prijavio sam se na Evroviziju čisto da uradim poslednji korak pre nego totalno odustanem. Isplatilo se", rekao je Blek.

Autor : AGENCIJE

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x