Mania je novo lice muzičke scene, a iza njene pesme stoje Indođija, Zoza, Ajzi i Yung Proto.

Ana Brdar koja se muzičkoj sceni predstavila kao Mania je izbacila svoj prvi singl koji je apsolutno ostavio utisak na nas.


Ova dvdesetrogodišnjakinja, koja ima svoj salon lepote "Balance Beauty" i bavi se šminkanjem iz hobija, ekskluzivno za GLEDAJ.RS otkriva više o sebi kako bi je publika bolje upoznala.


I naravno, zanimalo nas je zašto se odlučila na muzičku karijeru.


"Oduvek sam pevala, još kao mala u horu, ali mi nikad nije palo na pamet da se oprobam u muzici, međutim drugarica Indođija koja se bavi muzikom me je uvela u to i maksimalno mi pomogla, između ostalog ona mi peva bek vokale na pesmi." - objašnjava Mania i dodaje da je producenta našla na tviteru.

"Yung Proto i ja se pratimo na tviteru i odmah je pristao da radi na pesmi, i on me je spojio sa Zozom i ekipom iz studia 3PM u kojem sam snimala pesmu.""Imala sam tremu kada sam stala pred mikrofon, ali brzo sam se opustila i osetila kao da tu pripadam." - ispričala je Ana Brdar za GLEDAJ.RS 


Što se tiče planova za budućnost itekako ih ima.


"Planiram da nastavim da snimam i radim na svojoj muzičkoj karijeri. Idem i na časove pevanja aktivnop već godinu dana jer želim da usavršim sebe kao pevačicu. Ne očekujem mnogo od prve pesme, samo želim da publika prepozna to i da će uživati u mojoj muzici u budućnosti." skromno objašnjava Mania.


Yung Proto koji je među prvima bio uključen u ovaj projekat je za naš portal GLEDAJL.RS imao samo reči hvale za Anu.


"Ana je super devojka i čim me je kontaktirala na tviteru znao sam da treba da sarađujemo, bilo mi je zadovoljstvo da radim sa njom. Od pesme naravno očekujem najbolje svakako, i radujem se budućim projektima sa njom." rekao je Goran Miljaković poznatiji kao Yung Proto za GLEDAJ.RS, kojeg ste sigurno čuli u uvodu mnogih poznatih pesama.


Foto: Mania arhiva/Luka Matković


Pesmu i spot možete pogledati na linku ispod.


Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x