Michelle Obama na Netflixu pokreće kulinarsku emisiju za najmlađe

Bivša prva dama Amerike Michelle Obama na Netflixu pokreće svoj kulinarski show namijenjen najmlađima. Ona će biti zvezda i izvršna producentkinja emisije "Waffles+Mochi", koja će početi da se prikazuje 16. marta, piše CNN.


Na pitanje o svojoj novoj emisiji na Netflixu, Obama je pojasnila da će njen sadržaj biti namijenjen prvenstveno deci.Glavne zvezde showa biće dve lutke prikladnih imena – Waffles i Mochi, a Obama će biti vlasnica prodavnice. Kako je pojasnila, kroz emisiju će biti prikazano njihovo zajedničko “putovanje” na kome će se okušati u kulinarstvu.“Uz pomoć prijatelja, među kojima je i vlasnica supermarketa Michelle Obama te čarobne leteće korpice za kupovinu koja je zamišljena kao vodič, glavni likovi Waffles i Mochi putovat će svetom i posećivati razne kuhinje, restorane, farme i domove, pripremati jela s raznovrsnim začinima uz pomoć poznatih šefova, dece i poznatih ličnosti”, rekli su iz Netflixa.


.
“Waffles + Mochi” samo je jedan od brojnih medijskih pothvata bivše prve dame.Njen dokumentarni film “Becoming” od ranije se prikazuje na Netflixu, a 2020. pokrenula je podcast i na Spotifyu. Michelle i njen suprug, bivši američki predsednik Barrack Obama s Netflixom su potpisali višegodišnji ugovor za produkciju filmova i serija pod nazivom Higher Ground Productions.Foto: Pixabay

Autor : GLEDAJ.RS/SEEBIZ

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x