Milano muška moda, kod kuće i u gostima: Kako ćemo se oblačiti posle pandemije?

Od Ermenegildo Zegna do Fendi, od Prade do Etra: nedelja mode pokazuje veliku želju za normalnošću, ali i za novim početkom. Predstavljamo vam kako će iz ugla najboljih svetskih dizajnera izgledati zima 2021. godina.


Kao kod kuće, tako i napolju. Želja za normalnošću, ali i da iskoristimo ono što smo naučili tokom zaključavanja i u mesecima pandemije. Muška moda na modnoj pisti u Milanu polazi od potrebe da izvesnost dođe u novi svet: ne samo ono što nas očekuje u sledećoj jesenskoj zimi, već i šire. Od Zegne do Fendija, od Prade do Etra, muška garderoba je spremna za opšte resetovanje, jer ono što smo do sada imali u ormaru više nije pogodno za današnje potrebe, kao ni za sutra.


ERMENEGILDO ZEGNA, POTREBA DA SE PONAVLJA - Potpuno resetovanje. Ovo je ključna reč kolekcije Ermenegildo Zegna za jesen / zimu 2021-2022, koja je zapravo započela modne revije i prezentacije Milano Moda Uomo. Potreba za novim pronalaskom otvara put tečnim i mekim tkaninama, džemperima umesto košuljama: savršeno i za sastanak kod kuće putem zuma, samo za izlazak.


FENDI, RUKA OD HROMOTERAPIJE - Rašireni osećaj optimizma biće motor nove normalne vrednosti prema Fendiju. Izražava se udobnom odećom i nabojem jarkih i vitaminskih boja: žuta, crvena, šokantno ružičasta, intenzivno plava. Svojevrsna hromoterapija, za mirniju zimu od ove.


PRADA, ŽELJA ZA KONTAKTOM - Svi se moramo vratiti ljudskom kontaktu: modna revija Prade za sledeću zimu rađa se iz te svesti, koja neutoljivu potrebu za fizičkom razmenom prevodi u odeću koja prati svaki izgled: „dugi Džon“ , jednodelni muški donji veš iz prošlosti, predloženo u žakard verziji, koje se nosilo posebno samo ili ispod odeće.


ETRO, NOVI IDENTITET - Nadolazeću zimu obeležiće duboka želja za promenama, jer „ovaj period zatočenja učinio nam je dobro, učinio nas dodirnim stvarnosti - objasnio je Kean Etro -. Svako od nas ima ona sređuje svoje ormare, mešajući dan i večer, iznutra i spolja, pronalazeći sopstveni identitet odeće “.


Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x