Modni događaj koji ne smete propustiti: "Pitti Uomo" spoj meke elegancije i lepote

Pitti Uomo (na engleskom „Pitti Men“) jedna je od najvažnijih svetskih platformi za kolekcije muške odeće i dodataka, kao i za pokretanje novih projekata u muškoj modi.

Održava se dva puta godišnje u Firenci, na tvrđavi Fortezza da Basso. Prava pozornica na kojoj se susreću svi ljubitelji stila.

To je najvažnija revija posvećena muškoj odeći i savremenom načinu života, novim trendovima i sartorijskoj izvrsnosti. Prostori Fortezza da Basso u Firenci, koji su njegovo uporište, u dane revije postaju pozornica, na kojoj se stvari dešavaju (i očekuju). I tamo gde se susreću eminencije i operatori modnog sektora, ali i svi ljubitelji elegancije na svetu: da li ste ikada čuli za Pitti Peacocks?
FIRENCA CAPUT MUNDI - Engleski izraz „peacock“ doslovno znači paun.

Pitti Peacocks su svi oni muškarci, obično dobrog i vrlo istančanog izgleda, koji se sastaju u povodom svakog izdanja Pitti Uomo-a.

Ove godine, zbog pandemije, fizičko izdanje, 99., prvobitno najavljeno za sledeći februar, odvijaće se u potpunosti u digitalnom formatu.

Međutim, inicijative i posebni događaji u prenosu uživo koji su započeti na mrežnoj platformi Pitti Connect već su u toku - brojne i veoma popularne među kupcima, modnim urednicima, uticajnim osobama i medijima.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x