Modni influenser Aleksa Todorović otkriva TOP 5 modnih kombinacija za zimu 2021

Koronavirus doneo je tektonske promene u svetu mode. Praktično je zamenilo elegantno, poslovno je zamenjeno udobnim. Kako se prilagoditi tim promenama, a zadržati stil za Gledaj.rs otkriva influenser i menadžer za digitalni marketing Srpske nedelje mode Aleksa Todorović koji nam izdvata TOP 5 komada iz svog ormara.


,,Ove zime akcenat je definitivno na slojevitom, ali stilizovanom oblačenju. Trudim se da što više implementujem oversized komade koji nam daju najbolje od oba sveta, udobnost i stil." - rekao je Aleksa Todorović za Gledaj.rs.,,Takodje, takozvana “reciklaža” stare odeće koja stoji negde nazad u ormaru je popularna prethodne i ove godine, tako da je ova zima idealna prilika da se malo uštedi i radi se sa onim što već imamo" - dodao je Aleksa.

Njegovih 5 omiljenih komada za zimu 2021 su:


1. Oversized kaput - monohromatske boje, duži rukavi i veličina u kojoj se “izgubiš”. Dobra stvar je što sam nekoliko takvih kaputa pronašao i u ormaru svojih starijih članova porodice i sada sam u njima svaki dan.

2. Kardigan džemper - Ovo je upravo jedan od tih komada koje sam “reciklirao” i izvukao negde iz dubine ormara. Idealan džemper za kreiranje slojevitog outfita.

3. Koža - ne mogu da se odlučim da li više volim kožni sako, pantalone ili natkošulje, ali materijal koji definitivno dominira ove zime.

4. Velike ili kako bi ih nazvali “Chunky” čizme - počeli smo sa patikama na proleće i samo prešli na čizme.

5. Cargo pantalone - Nešto čime sam postao opsednut prošle godine i samo ih preneo u 2021.


Aleksin TikTok možete pogledati na ovom linku.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x