MUSIC WEEK: Finalna lista izvođača od Karleuše, preko Senide do Nucci-ja

Iako je najavljen kao četvorodnevni muzički događaj, Belgrade Music Week festival trajaće 3 dana, objavili su organizatori iz Skymusica. Festival će biti održan na Ušću od 27.do 29. avgusta, a spisku izvođača dodate su Jelena Karleuša i Senida.


Prvi dan festivala, četvrtak 26. avgust, koji je bio rezervisan za nastupe trap izvođača je otkazan, zbog toga što su organizatori festivala, u kontaktu sa izvođačima Bubom i Džalom, obavešteni da reperima nije dozvoljen ulazak u Srbiju.“Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usled novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan, i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularnijim, time što na Ušće dovodimo još dve velike regionalne zvezde Senidu i Jelenu Karleušu. ” navode u Skymusicu.


Skymusic i za Belgrade Music Week najavljuje svetsku produkciju i originalne nastupe.


Od 27. do 29. avgusta na Ušću će, u okviru Belgrade Music Weeka nastupiti i Marija Šerifović, Saša Matić, Petar Grašo, Lexington, Hurricane, Teodora Džehverović, Edita, Kaya, Daniel Kajmakoski kao i Gazda Paja, Voyage, Nucci, Angellina i mnogi drugi izvođači mlađe generacije.Svima koji su kupili ulaznice za četvrtak, te ulaznice će važiti za sva tri preostala dana festivala, ili mogu izvršiti povraćaj novca na prodajnim mestima ili putem eFinity aplikacije.

Finalni program festivala:

  •  Petak, 27.avgusta - Marija Šerifović, Petar Grašo, Saša Matić i Nenad Cvijetić
  • Subota, 28.avgust - Jelena Karleuša, Senida, Edita, Lexington, Kaya i Daniel Kajmakoski
  • Nedelja 29.avgust - Voyge, Teodora Džehverović, Nucci, Hurricane, Devito, Angellina, Gazda Paja, DJ Mike Ride i Tara

Kapacitet festivala će ove godine biti ograničen usled mera, pa organizatori iz Skymusica pozivaju posetioce da ulaznice nabave na vreme, putem besplatne eFinity mobilne aplikacije, na fizičkim prodajnim mestima ili online na sajtu musicweek.rs.

Promotivna cena redovnih dnevnih ulaznica, kako su su saopštili organizatori,  je 490 RSD, cena Fan Pit dnevnih ulaznica je 890 RSD, a dnevna VIP ulaznica je 2.490 RSD.Autor : GEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x