Muzej popularnih i supkultura predstavio film "Kemp u nama i mi u kempu"

Muzej popularnih i supkultura (Pop-SubUP), u okviru projekta "Camping the trash out", večeras je u Božidarcu predstavio poludokumentarni film "Kemp u nama i mi u kempu".


Film se sastoji od kratkog vizuelnog i narativnog prikaza stečenog znanja na temu kempa u okviru projekta, kao i delića atmosfere rada na samom projektu "Camping the trash out".


Prema najavama iz Muzeja popularnih i subkultura film "Kemp u nama i mi u kempu", koji je urađen u saradnju sa GLE.TV , nakon 30. avgusta biće dostupan na YouTube kanalu organizacije.


Od radionice "Brate, kakav kič", preko istraživanja i izložbe ,,Pronađi kemp u sebi … !?“ do dokumentarnog filma, mladi stvaraoci koji su radili na projektu "Camping the trash out" uspeli su široj javnosti da približe pojam kempa, razdvoje ga od kiča i treša, ali i da pokrenu određene društvene teme.


Kako su najavili iz Muzej popularnih i supkultura celokupno istraživačko bogatsvo projekta biće objavljeno u publikaciji "Kemp u nama i mi u kempu". Publikacija se sastoji od četiri esejska i tri istraživačka rada na temu kempa i, kao i pomenuti dokumentarni film, biće dostupna na sajtu organizacije.
Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x