NEMA SPAVANJA! Počinje 'No Sleep' festival na sedam lokacija u Beogradu

Prolećno izdanje Egzitovog (EXIT) "No Sleep" festivala, proglašenog Najboljim novim evropskim festivalom, biće održan na sedam lokacija u Beogradu uz konferenciju


Epicentar dvodnevnog festivala, kako najavljuju organizatori, biće hangar Matrez u Luci Beograd i kultni beogradski klub Drugstore, a među hedlajnerima su Nina Kraviz, Stephan Bodzin live, DVS1, DJ Bone, Agents Of Time, DJ Tennis i Sébastien Léger, najavljuju organizatori.

U hangaru Matrez već sutra, 8. aprila, nastupiće Nina Kraviz, DVS1, DJ Bone, Tijana T i Layzie, dok u subotu stižu Stephan Bodzin live, Agents Of Time, DJ Tennis B2B Kristijan Molnar, Luna Semara i Lukai.

U klubu Drugstore u subotu, 9. april, biće u znaku hip hopa, trapa i techna – u prvom delu večeri nastupaju Crni Cerak, Lacku, Spejs Noksi, Kene Beri, Tam, DJ Micubiši i Xoxo Rade, dok na zvaničnom afteru puštaju Daniella Da Silva B2B SUMIA, Human Rias i Monosaccharide.

Drugo veče u kultnom beogradskom klubu rezervisano je za tematsku žurku Euphoria, nazvanu po istoimenoj ultrapopularnoj seriji, a festival će na afterpartiju zatvoriti Sébastien Léger, Dejan Milićević i N-tchbl, navodi se u saopštenju.


Različiti #NSF programi biće održani u još pet beogradskih klubova – halfu, Dotu, 20/44, Ben Akibi i Silosima Beogradu, a kompletan program je na sajtu festivala.


"No sleep" konferencija: Akruelne teme, panel diskusije i edukacije


Tradicionalna "No Sleep" konferencija biće održana u prostoru Marsh Open Space u petak i subotu, od 13 do 18 časova.


Kao najinteresantnije sadržajeorganizatori izdvajaju panel EXIT the Metaverse, u kojem će biti reči o budućnosti kreativnih industrija u virtuelnom prostoru i Exitovoj predstojećoj NFT kolekciji, kao i subotnju radionicu u kojoj će legendarni detroitski DJ Bone posetiocima otkriti tajne DJ-inga iz svoje gotovo trideset godina duge karijere. Ulaz na konferencijski deo programa je slobodan i otvoren za posetioce..


Festivalske ulaznice za glavni muzički program mogu se kupiti putem sajta "No Sleep" festivala i preko Gigs Tix prodajne mreže. 

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x