NEZAOBILAZNI AKSESOAR : SEDAM SAVETA KAKO DA NOSITE BERETKU

Od Pariza, preko Milana do Njujorka,  od Čaveza do Koko Šanel, bertka ostaje nezamenjivi izraz stila muškaraca i žena.


Magazin Fashionista ponovo nas je podsetio na moćne žene i muškarce koji bertke smatraju nezaobilaznim aksesoarom, poput Rijane i Džoni Depa, i objavio sedam saveta kako da nosite beretke.


1. Eksperimentišite sa tkaninama. Isprobajte različite stilove i vrste beretki. Vunene beretke, beretka od filca ili kožna beretke će dati drugačiji izgled vašoj odeći.


2. Uključite moderne  trendove. Uparite svoju klasičnu beretku sa oštrim komadima poput kožne jakne ili martinki  za moderniji izgled inspirisan uličnim stilom. Nošenjem beretke sa ležerniom odećom kao što su farmerke ili patike  takođe ćete dobiti moderan i efektan izgled.


3. Uparite sa komplementarnim bojama. Nosite smelo beretku u boji koja dopunjuje druge nijanse u vašoj odeći. Na primer, uparite senf žutu jaknu sa tamnoplavom ili kestenjastom beretkom.


4. Uparite sa kaputom. Dodajte pravu količinu klasičnog stila svom izgledu tako što ćete upariti žuti kaput sa crvenom beretkom.


5. Isprobajte blejzer. Odevna kombinacija koji se sastoji od crne beretke sa kariranim blejzerom  je sofisticirana i profesionalana. Upotpunite izgled pantalonama visokog struka i kratkim potpeticama.


6. Nosite neutralnu šminku punu prigušenih tonova kada nosite beretku sa šarama kako biste dobili  uravnotežen izgled.


7. Neka vaša kosa bude prirodna. Dajte prednost frizurama koje su prirodnije  kada nosite beretku. Raspuštena kosa će vam omogućiti da beretka lepo prijanja uz glavu bez bojazni da će pasti.


Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x