No Sleep festival završen uz nove rekorde i preko 16.000 fanova iz celog sveta

 I četvrto izdanje No Sleep festivala završeno je tokom vikenda postavljanjem rekorda, a 95 odsto posetilaca ostalo je do samog kraja "maratonskog festivala", odnosno do 7.00 sati ujutru, na nastupu Indire Paganotto, saopštili su danas organizatori.
Kako se ističe, u Glavnom hangaru Luke Beograd bilo je najviše posetilaca dosad, dok su ulaznice za festival bile kompletno rasprodate.

"Pored spomenute Španjolke, ovogodišnji program obeležili su Amelie Lens, Reinier Zonneveld, Partiboi69, Ida Engberg i desetine drugih. Prestonica je tokom vikenda vrvela u No Sleep
raspoloženju na devet lokacija, kroz koje je prošlo više od 16.000 posetilaca", navode organizatori.

Dodaje se da je "zidove Hangara prve No Sleep noći zatresao madridski tehno majstor Regal", dok su "savršene uvode za groznicu rejverskih večeri napravili Koboyo, DJ Jock, Edib D i Katalina".

"Ni drugi beogradski klubovi nisu odoleli No Sleep šarmu, pa su punom parom radili i Silosi Beograd, 20/44, Ben Akiba, Dim, Yugovinyl i Backstage. Izuzetno kvalitetne sadržaje donela je No Sleep konferencija, koja je ovogodišnje izdanje posvetila temama kao što su presek stanja u festivalskoj i ivent industriji usled tekuće krize, proces izgradnje muzičke karijere, osnivanje sopstvene muzičke izdavačke kuće", navodi se u saopštenju.
Kako se ističe, "pamtiće se da je ova godina donela trostruko maratonsko rejv iskustvo, sa dva No Sleep festivala u produkciji Egzit tima i Egzitovu No Sleep Novi Sad binu".

"No Sleep je još jednom pokazao da je više od muzičkog dogadjaja, da je njegova snaga u ljudima i zajednici koju su izgradili, te da je ranija titula za Najbolji novi evropski festival i te kako zaslužena", zaključuje se u saopštenju. 

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x