NOVA GODINA NA TRGOVIMA SRBIJE: OD ŽELJKA VASIĆA, PREKO HARISA DŽINOVIĆA DO KOSHEEN

Doček Nove godine u Beogradu i zimskim centrima "iza zatvorenih vrata" i uz neke od poznatih muzičkih imena  kreće se od 200 do 2.000 evra u zavisnosti od toga da li je u cenu uračunata hrana i piće ili ne. U pojedinim lokalima gde nastupaju "najsjajnije zvezde turbo-folk scene" račun koji će godti platiti 1.januara mogao bi da bude i veći od pomenutih 2.000 evra.


Ipak, za ljubitelje popularne muzike postoji i znatno jeftiniji način da u Novu 2023. uđu uz svoje omiljene izvođače. Doček na trgovima opcija je za one koji nemaju problem sa hladnoćom, a imaju sa budžetom.


 U noći Nove godine, za nastupe domaćih i svetskih zvezda na trgovima, građani neće morati da plaćaju ulaznice, ali samo zato što su ih već platili i to kroz poreze i doprinose. Uz vatromet i pod vedrim nebom, na trgovima Srbije nastupaće najrazličitiji izvođači -od Harisa Džinovića preko, preko Beogradskog sindikata do Kosheen.


BEOGRAD

Za doček će u 20 časova nastupati DJ Mike Ride, od 21.00 Zera, 21.45 Gazda Paja, od 22.30 Nući i Vojaž. Beograđani će sekunde do Nove godine odbrojavati zajedno sa Teodorom Džehverović koja nastupa odmah nakon Nućija i Vojaža.


NOVI SAD

U okviru muzičkog dela programa u Novon Sadu između ostalih, 31. decembra nastupiće britanski trio „Kosheen“, zatim sastav „Stereo MC’s“, zatim jedan od najvećih i najpopularnijih vokalnih sastava na svetu „Perpetuum Jazzile“, čuveni domaći alternativni bendovi Repetitor, Obojeni program i Monohrom.


NIŠ

Ko  će sa građanima Niša o ući u Novu godinu zvanično još nije poznato. Nezvanično, biće to Haris Džinović, jer je prema pisanju Južnih vesti  Niški kulturni centar raspisao nabavku kojom traži da baš taj muzičar peva za doček. 


ČAČAK

U novogodišnjoj noći Čačane će zabavljati Željko Vasić, dok će za pravoslavnu Novu godinu pred Čačanima nastupiti Aco Pejović.


KRAGUJEVAC

Nastavljajući sa čvrstim rok zvukom Kragujevčani će u Novi godinu ući sa muzikom „Divljih jagoda” . Koncert „divljih jagoda” najvljen je za 23 sata, a prethode mu lokalni bendovi


ZLATIBOR

Novogodišnju noć na Zlatiboru uveličaće koncert  ‘’Beogradskog sindikata’’, kao i Danica Crnogorčević, pevačice etno muzike. U noći dočeka tačno u ponoć začuće se trube orkestra Dejana Jevđića. Zlatibor je već najavio i da će  u prvoj večeri Nove 2023. na Kraljevom trgu obeležiti nastup popularne pevačice Indire Radić, kao i grupe ‘’Leksington bend’’.


VRNJAČKA BANJA

U novu godinu Vrnjačka Banja ulazi uz Tropico Band a organizatori najavljuju da će ovaj bend napraviti atmosferu za pamćenje.
Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x