NOVI REKORDER NA TIKTOKU: OVAJ ČOVEK SADA IMA NAJVIŠE PRATILACA NA SVETU

Njegovo ime je Khabane “Khaby” Lame i dolazi iz Italije. On sada ima najviše pratilaca na TikTok-u i to 142,8 miliona u vreme pisanja ovog teksta.Ovaj 22-godišnjak pretekao je  Charli D’Amelio koja je držala rekord od marta 2020. godine.Parodije na takozvane ‘lajfhakove’ ili “korisne savete”  koje Khaby pravi prikupile su milione pregleda i dovele ga do svetske slave.Nakon što je izgubio posao kao radnik u fabrici na početku pandemije COVID-19, Khaby je bio primoran da se vrati u dom svojih roditelja u Torinu.


Iz dosade je pokrenuo TikTok nalog i za samo dve godine došao do rekorda.


Do jula 2021., Khabi je bio drugi najpraćeniji korisnik iza Charli D’Amelio.Međutim, kako je mesečno dobijao po tri miliona pratilaca, a njegova konkurentkinja "samo" milion, on se popeo na vrh lestvice.


Kroz svoju parodiju stekao je svetsku popularnost, ali to nije sve. Zamislite koliko zarađuje čovek koji ima najviše pratilaca na TikToku na svetu. 


Verujemo da mu je život pre dve godine kada je ostao bez posla u fabrici izgledao prilično tmurno u odnosu na danas. 


Setite se toga kada vam se čini da ste izgubili važnu priliku.


@khaby.lame #🇮🇹Perfavore non fare questo con la Pizza😭😭 #🇺🇸Please don’t do that with Pizza 😭😭 #LearnFromKhabi #LearnWithTikTok #ImparaConTikTok #pizza ♬ suono originale - Khabane lameAutor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x