Objavljen prvi trejler za film "House of Gucci" -Miks ubistava, ludila, glamura i pohlepe (VIDEO)

Objavljen je prvi trejler za film "House of Gucci" Ridlija Skota, inspirisan  istinitom pričom o porodičnom carstvu iza koga stoji  italijanska modna kuća Guči.


Jedna od najdramatičnijih priča koju pamti svet mode je zainteresovala javnost tek kada je objavljeno da će Ridli Skot režirati film po njoj i da će glavnu ulogu tumačiti Lady Gaga.


Film koji treba da izađe u oktobru zasnovan je na knjizi Sare Gai Forden, House of Gucci: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi. Film prati  Reggiani, ženu koja je unajmila ubicu da ubije Gucci-ja ispred njegove kancelarije u Milanu 1995. godine nakon što je otišao sa drugom ženom. Reggiani, koju su italijanski mediji proglasili „crnom udovicom“, puštena je iz zatvora 2016. godine nakon što je odslužila 17 godina svoje 29-godišnje kazne. Guči, koji je bio unuk Gučija, osnivača modne kuće, imao je 46 godina kada je ubijen.Reggiani je u nedavnom intervjuu rekla da je bila toliko očajna u želji da ubije svog muža da je lutala unaokolo pitajući sve da li to mogu da učine u njeno ime, „čak i u lokalnu prodavnicu“.Reggiani je u izjavila da je iznervirana što se Laddy Gaga nije dogovorila da se sretne sa njom pre snimanja.


U glavnim ulogama se nalazi i Al Paćino, Lejdi Gaga i Adam Drajver.Skot je u novom filmu okupio impresivnu postavu glumačkih zvezda – Lejdi Gagu, Adama Drajvera, Ala Paćina, Džeremija Ajronsa i Džareda Letoa koji je u filmu „Kuća Gučijevih“ potpuno neprepoznatljiv.


Foto: PixaBay

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x