Obožavatelji Britney Spears stali u njenu odbranu, Britni žrtva slave?

Dokumentarni film New York Times-a "Framing Britney" stigao je na Hulu 5. februara, a Justin Timberlake se već suočava sa reakcijama zbog svog ponašanja prema Britney Spears.


Iako je dokumentarni film trebalo da istraži pokret #FreeBritnei, obožavaoci su se posebno priklonili delu dokumentarca koji je preispitao njenu vezu sa bivšim članom grupe NSYNC, koja je trajala od 1998. do 2002. Nakon jednog od najdramatičnijih raskida u istoriji popa, Spears-ina reputacija je doživela ogroman udar.


Film govori o tome kako je Timberlake pustio trač da ga je Britney prevarila - a povratak u javnosti bio je težak. „Način na koji su se ljudi ophodili prema njoj, bio je vrlo srednjoškloski, bilo je kao da je ona laka riba, a on kvoterbek“, kaže Vesley Morris, kritičar NYT-a.


Morris sugeriše da je Timberlake iskoristio muzički video za „Cry Me a River“ kao oružije za svaljivanje krivice na Britney. Gotovo je jezivo čuti Timberlake-a, navodnu žrtvu, kako se podsmeva sexualnom odnosu sa Britney u groznom radio-intervjuu, nakon raskida, prikazanom u dokumentarcu.


Obožavatelji Britney Spears nisu ostali imuni na ovaj dokumentarac i obrušili se na Justina, a jedan od komentara je da se Justin javno izvini Britney.
Treba napomenuti da je 2006. godine - pune četiri godine nakon njihovog raskida- Timberlake objavio numeru „Vhat Goes Around ... Comes Around“, dok se Spears javno borila sa svojim drugim razvodom i svojom trezvenošću.

Fanovi takođe razmišljaju o načinu na koji se pop zvezda odnosila tokom njene karijere - od neprestanih pitanja štampe o njenom nevinosti i telu do mizoginih odgovora na njen raskid sa Timberlakeom.

Dokumentarni film ističe intervju sa Dajanom Sojer iz 2003. godine, gde je novinarka naizgled opravdala citat supruge bivšeg guvernera  Merilenda  Kendela Ehrlicha, koja je navela da bi ubila Britnei Spears ako bi imala priliku.


Na pitanje da prokomentariše izjavu prve dame Merilenda Britni je kratko odgovorila: „Oh, to je užasno. To je zaista loše ”.„Voleo bih da sam tada lično znao bolje“, tvitovao je Terron Moore. „Nije ništa manje zastrašujuće kad vidimo tako jasno izložene stvari koje smo mi kao kultura učinili ovoj ženi koja apsolutno ništa od toga nije zaslužila".Image by Meromex from Pixabay 

Autor : Gledaj.rs/Glamour.com

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x