OD ZLATNE WC ŠOLJE DO SVAROVSKI FRIŽIDERA: SULUDA ŠOPING LISTA KIM KARDAŠIJAN

Svi imamo svoje želje na šoping listama, a di li bi se na vašoj našla pozlaćena wc šolja?


Kada je u pitanju Kim Kardašijan na njenom spisku za kupovinu našla se ne jedna, već četiri pozlaćene wc šolje. Kako prenosi Dejli mejl, Kardašijan i Vest su 2013. godine postavili četiri pozlaćene wc šolje i potrošili oko 750.000 dolara samo za toalete.


Zli jezici tvrde da veoma sličnu poseduje i Vladimir Putin, ali to niko sa sigurnošću ne može da tvrdi.


No, vratimo Kim i njenoj šoping listi. 


Na spisku bizarnosti su i njene dijamantske navlake za zube koje kupuje na nekoliko godina. Poslednje za koje se zna, kupila je prošle godine. Ovaj put je očito imala manje zahteve. Na novim dijamantskim navlakama za zube nema krsta niti njenog imena što je bio slučaj sa prethodnim.Da Kim voli sve što je svetlucavo pokazala je i kada je za kuuhinju kupila frižider sa svarovski kristalima.


Kim voli i udobnost, pa se u njenoj i Vestovoj vili koju su renovirali  2013. godine našlo i šest kreveta koji su napravljeni od kašmira, dlaka sa konjskog repa i preko 2.500 kilometara svilenih vlakana.


I tu nije kraj njenoj neobičnoj šoping listi jer se zvezda rijaliti programa još 2018. pohvalila da ima "Luj viton" brendirane kante za otpatke u dvorištu.


Kao i za njene zlatne wc šolje tako i za njene brendirane kante, niko sa sigurnošću ne zna da li se time samo šali na društvenim mrežama ili ih zaista poseduje.


Svakako je pitanje šta joj je od tih stvari ostalo nakon razlaza sa Vestom. Ono što verujemo da jeste je zlatni Cartier ručni sat iz 1962. koji je pripadao Džeki Kenedi.


Prema InStile-u, Kardašijan je za ovaj sat izdvojila skoro 400.000 dolara. Kasnije ga je nosila u Beloj kući na sastanku sa Donaldom Trampom.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x