Osveta: Devojka unajmila vozača koji je 49 puta prošao kroz crveno automobilom njenog bivšeg dečka

Postoji mnogo načina da se osvetite muškarcu za prevaru, ali je kineskinja Leo iz Shaoking-a, istočnokineske provincije Zhejiang, svojom kreativnošću pomerila granice i dotakla bizarnost.


Kineski mediji nedavno su izvestili da je policija na informatini razgovor privela mladu kineskinju Leo i njenog saučesnika Čen-a koji su sarađivali na slučaju osvete njenom bivšem dečku zbog prevare.


Naime, devojka je odlčila da iznajmi automobil svog bivšeg dečka kako bi ga dovela u sukob sa zakonom. Ona je automobil stavila na internet stranicu za iznajmljivanje automobila i postigla dogovor sa svojim saučesnikom Čenom da on unajmi svog druga koji će  kršiti  saobraćajna pravila autom koji pripada njenom bivšem.


U savršenom planu ovo dvoje mladih ljudi nisu računali da će policija pokrenuti istragu. Policajci su, naime, uočili neuobičjeno ponašanje vlasnika Audija koji je za dva dana 50 puta prekršio saobraćajna pravila, 49 puta zbog prolaska kroz crvena svetla i jednom zbog prekoračenja brzine. Vrlo brzo su ustanovili da auto pripada vlasniku sa prezimenom Kuan, a da je Čen iznajmio isti automobil. Daljom istragom se utvrdilo da je Čen bio samo posrednik,  a da je auto vozio njegov drug Žua.


Žua je u policiji priznao da je dugo zaljubljen u Leu, i da mu je drug rekao da će ona izaći sa njim ukoliko im pomogne da se osvete njenom bivšem dečku. On je pojasnio da je Lea htela da se osveti, jer je njen bivši dečko koji se njaom živeo prevario sa drugom ženom.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x