Počeo novembarski EXIT No Sleep festival u Beogradu

Prošle noći u Beogradu je počeo spektakl elektronske muzike EXIT No Sleep, koji se održava na devet lokacija, a trajaće do nedelje u podne.


Na početku festivala, sinoć u Hangaru, na bini dekorisanoj poznatom zelenom sovom nastupila je mlada Novosadjanka Katalina impresivnim i emotivnim nastupom.


Podijum je zatim preuzela Kiki Solvej iz Holandije koja je podigla "temperaturu", ali i telefone na kojima je u vidu kratkih videa ovekovečen njen nastup.


Sala Hangara je bila popunjena nekoliko minuta pre početka seta umetnika kontroverznog imena Partiboi69 i još "ludjeg šoua" koji je napravio čim se dohvatio miksete.


Oni koji su ranije došli i čuvali svoja mesta u prvim redovima nisu se pokajali jer je simbol australijskog andergraunda svojim oldskul ritmom u kombinaciji sa sintisajzerskim semplovima i provokativnim stihovima prodrmao Hangar.

Nakon ikoničnog vidžejinga i laserske predstave uz tvrde zvuke Australijanca, No Sleep je omogućio publici da djuska uz live set Reiniera Zonevelda, jednog od najtraženijih tehno producenata i DJ-eva nove generacije.

Beogradskim klubom Drugstore prve festivalske večeri odjekivao je rap, trap, drill i r’n’b, koji donose Grše, Banfica, Kali, La Crl x Louis x Libede x Sele, Thicc Boi i Sara.


Ovi mladi domaći i regionalni izvođači uveliko broje milionske preglede na striming platformama i pune klubove širom regiona.

Večeras će na festivalskim scenama nastupiti superzvezda Amelie Lens, španska predstavnica andergraunda Indira Paganotto, berlinski i Detroit techno zvuk doneće Koboyo, a programu će se pridružiti i splitski DJ Jock i sarajevski DJ Edib D.

Program će večeras trajati od 22 sata do 4 ujutru, nakon čega će u 6 sati tradicionalno početi prvi festivalski after, nezaobilazni deo No Sleep festivala.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x