Počinje 20. EXIT na Petrovaradinskoj tvrđavi

Exit festival u Novom Sadu počinje večeras na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i trajaće sve do nedelje, 11. jula. Čast da otvore  20. EXIT pripala je  popularnim di-džej izvođačima Ameli Lens, Snake i Roni Size na pozornici Main Stage, uz domaću elektro alternativnu rok grupu Buč Kesidi, hrvatske rok pankere Hladno pivo i pop trep zvezdu iz Bosne - Senidah.


Od danas, pa sve do nedelje, na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiće neka od najvećih svetskih imena iz sveta muzike, a očekuje se da na festivalu svakodnevno bude oko 40.000 posetilaca.


Osim navedenih muzičara, na Fusion stage-u danas će svirati multitalentovani, svestrani etno world music balkan pop autor Marko Louis (koncert u Beogradu će imati ubrzo, 22. jula, u klubu BitefArtCafe), kao i njegovi stalni saradnici - rep pop grupa “Helem Nejse” (BiH), mađarski hard rok sastav “Fran Palermo” i čuvena hip hop rep umetnica Sajsi MC.Moderni pankeri Hladno pivo posle Arsenal festa u Kragujevcu i Exita, zasviraće i 21. avgusta na Stadionu Tašmajdan u Beogradu.Tri bine će biti najpopularnije na 20. Exit-u, pre svega uvek je tu Main Stage, spomenuti Fusion, i naravno Dance Arena za ljubitelje isključivo elektronske muzike.Danas će nastupiti i belgijska producentkinja i di-džej Šarlot de Vit, koja će otvoriti “mts Dance Arenu” i time zameniti Ninu Kraviz koja je morala da otkaže nastup u poslednji čas iz zdravstvenih razloga, a neće nastupiti ni najavljeni LTJ Bukem.


Foto: Exit

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x