Poznata satnica Arsenal fest-a

Arsenal fest je prvi festival u ovom delu Evrope koji će otvoriti svoje kapije za trodnevni, celovečernji muzički program, bez distance i u punom kapacitetu, posle više od godinu dana zabrane masovnih okupljanja. Početak trodnevnog programa zakazan je za četvrtak 26. jun u 18. časova  u jedinstvenom prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu.


Arsenal fest svojim održavanjem, kako navode organizatori, šalje celom svetu poruku povratka Srbije u normalu koji svi željno isčekuju već duže vreme.


Višemesečno poštovanje i pridržavanje mera, kao i visok stepen kolektivne imunizacije vakcinama, rezultirali su otvaranjem festivala i muzičkih nastupa u Srbiji, a Arsenal fest 24. juna otvara svoja festivalska vrata za sve posetioce.

“Ovo je velika pobeda i radujemo se ponovnom masovnom okupljanju, za koje ćemo svim posetiocima obezbediti siguran i bezbedan provod koji nam je nedostajao” poručuju organizatori.

Festival će posetiocima pružiti mogućnost da u potpunosti uživaju u muzici i programu, bez ikakve bojazni po sebe i okolinu. Protokol je vrlo jednostavan i svako ko bude želeo, moći će da prisustvuje festivalu.

• Posetioci koji su revakcinisani, moći će na ulazu na festival da pokažu potvrdu o izvršenoj imunizaciji.

• Takođe, ulaz je otvoren za posetioce sa validnim obavljenim PCR testom kao i za posetioce koji su preležali koronu i imaju dokaz o postojanju antitela.

• Za sve ostale posetioce, koji nisu vakcinisani ili nisu preležali koronu, organizatori Arsenal festa su obezbedili obavljanje brzih besplatnih antigenskih testova, na osnovu kojih će moći da pristupe festivalskoj zoni.


Festivalske kapije se otvaraju od 18 časova, i kako bi se izbegle gužve na ulasku, organizatori savetuju posetioce da se na vreme upute ka festivalu. Arsenal fest će raditi u punom kapacitetu, tj. u satnicama za nastup izvođača kao i svake godine do sada. Održava se u Kragujevcu u jedinstvenom prostoru Kneževog arsenala.


Među izvođačima ove godine su Partibrejkersi, Bajaga i instruktori, Bjesovi, Hladno Pivo, Riblja Čorba, Orthodox Celts. 


Kompletan program festivala dostupan je na sajtu  Arsenal fest -a


Foto: Arsenal Fest

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x