Prva dama SAD postavila ukrase za Dan zaljubljenih (VIDEO)

Prva dama SAD Džil Bajden postavila je jutros pre zore na severnom travnjaku Bele kuće specijalno umetničko delo za Dan zaljubljenih – džinovska ružičasta, bela i crvena srca koja podsećaju na popularne slatkiše.Kako javlja AP, predsednik Džo Bajden izašao je sa suprugom rano jutros kako bi pregledao živopisna umetnička dela. Na ogromnim srcima su ispisane pojedinačne reči poput zajedništva, dobrote, isceljenja, saosećanja, ljubavi i hrabrosti, dok je jedno od potpisano sa:“S ljubavlju, Džil”, prenosi Tanjug.Politiko je objavio i snimak predsednika Džo Bajdena i njegove supruge u obilasku nove dekoracije.

Predsednik je rekao novinarima da je Dan zaljubljenih omiljeni praznik prve dame, dok je Džil Bajden poručila da se ljudi osećaju „pomalo neraspoloženo“ zbog pandemije, te je želela da učini nešto da im unese „malo radosti i malo nade. “

„Kao što možda znate, prva dama je poznata po svom smislu za humor, ljubavi prema iznenađenjima i slavljenju tradicije, posebno sa porodicom. Dan zaljubljenih je uvek bio jedan od njenih najdražih praznika”, navodi se u saopštenu njene kancelarije.

Foto: Canva

Autor : GLEDAJ.RS/Agencije

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x