Prvi kontingent ulaznica za Egzit 2023 rasprodat za 44 minuta

Prvi kontingent ulaznica za "Egzit 2023", koji će biti održan od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi, rasprodat je za samo 44 minuta, saopštili su danas organizatori.

U saopštenju se navodi da je "za privržene Egzitovce bila obezbedjena najpovoljnija, poklon cena, nepromenjena u odnosu na prošlu godinu", kao i da je zbog velikog interesovanja u prodaju pušten novi, ograničeni kontingent ulaznica, "po promotivnoj ceni od 6.990 dinara i uz uštedu od 60 odsto".
"Do sada su ulaznice kupili posetioci iz preko 40 zemalja, među kojima, uz Srbiju, prednjače Nemačka, Velika Britanija, Turska, Madjarska, Francuska, a iz regiona Slovenija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska. Medju onima koji su već kupili ulaznice nalaze se čak i fanovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Australije i Sjedinjenih Američkih Država", navodi se u saopštenju.

Organizatori ističu da su ulaznice dostupne širom Srbije, na sajtu festivala i na prodajnim mestima Gigs Tix-a i onlajn.

"Svi koji festivalske ulaznice za EXIT 2023 kupe do četvrtka, 17. novembra, u podne, imaju mogućnost da u narednih osam meseci osvoje uzbudljive poklone, medju kojima su ulaznice za Get EXITed žurku u Sarajevu, na kojoj nastupa Guy Gerber, ekskluzivne EXIT Infinite narukvice,
merch pakete, VIP apgrejdove, ulaznice za brojne žurke, koncerte i festivale, i niz drugih iznenadjenja", naveli su organizatori.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x