Red Bull Show Run u Beogradu: Formula se vraća na ulice Beograda, Dejvid Kultard zvezda moćnog spektakla

Posle Dalasa, Tokija, Meksiko Sitija, Belfasta, Kopenhagena, Džede i mnogih drugih svetskih lokacija Red Bull Show Run dolazi u Beograd.


Vožnja bolida Formule 1 Beogradskim ulicama zakazana je za subotu, 17. septembar kada će šampionskim bolidom RB7 ulicama Beograda upravljati legendarni britanski vozač Dejvid Kultard, pobednik 13 trka Formule 1, koji se čak 62 puta u karijeri popeo na pobedničko postolje.


Bolid kojim je osvojena kontruktorska i vozačka titula F1 u 2011. godini, proći će trasom Studentski trg - Vasina - Trg Republike - Kolarčeva - Terazije i nazad. Uz to, biće obezbeđena pit zona i VIP sedišta za sve koji žele da budu deo istorije, prve vožnje Formule u Srbiji nakon 83 godine!


"Vožnja bolida Formule 1 biće samo jedan deo bogatog programa - nemačka ekipa Red Bull Driftbrothers prirediće drift šou, motociklistička uloga pripada Litvancu Arunasu Gibiježi - specijalisti za "stunt ride", u planu je i muzički program za koji su zaduženi Dejan Petrović Band i Tijana Bogićević", najavili su organizatori. 


Ceo spektakl vodiće omiljeni Srđan Erceg.


Događaj je otvoren za javnost, ali za one koji žele sebi da obezbede mesto u prvim redovima za spektakularni doživljaj moći sebi da obezbede mesto na tribini za sedenje. Organizatori najavljuju da tribine zauzimaju samo 1% gledališta a da se ulaznice mogu naći  na tickets.rs. Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x