RIJALITI SE NASTAVLJA: ŠAKIRA OBJAVILA NOVU PESMU, ČEKA SE REAKCIJA PIKEA

Svetska javnost mesecima unazad bruji o odnosu Šakire i fudbalera Đerara Pikea. 


Nakon što je javnost saznala da je Pike, zbog dvadeset godina mlađe Klare, ostavio Šakiru sve se pretvorilo u pravi rijaliti koji bi mogao da nadmaši Kardašijanove.


Šakira je najpre objavila pesmu u kojoj svom bivšem suprugu poručuje da je "roleks zamenio kasiom". U istoj pesmi pominje i njegovu majku i njihov odnos. Ni Pike nije ostao imun, pa je na sve to odgovorio na svom instagram profilu i to slikom sa svojom novom devojkom.


Da se rat Pikea i Šakire prelio i na njihove "fanove" pokazalo se nakon što su Pike i njegova nova devojka klara bili izbačeni iz restorana čiji je vlasnik jedan od Šakirinih obožavatelja.


Međutim, ni tu nije kraj. Šakira je očito odlučila da ovaj "rat" dovede do kraja i to putem medija i kroz pesmu.


Ona je danas objavila novu pesmu, duet sa  kolumbijskom pevačicom Kerol Dž. Pesma nosi naziv "TQG" i već broji milionske preglede.


 Šakira se u novoj pesmi ponovo obraća Pikeu, ali i njegovoj devojci.

"Bolelo me je kada sam te videla s novom devojkom, ali sad je red na mene. Zaboravila sam kroz šta smo sve prošli i to te nervira. Život mi se promenio nabolje, a ti više ovde nisi dobrodošao. Videla sam šta je tvoja devojka bacila ka meni, to me ni ne ljuti, smešno mi je", peva Šakira, a u jednom delu presme otkriva i ono što se ranije spekulisalo da Pike "krišom lajkuje njene slike i želi da se pomiri".
"Šta je bilo, dušo? Mislila sam da si zaljubljen? Što me tražiš kada znaš da je ne pravim istu grešku dva puta? Reci novoj ljubavi da se ne takmiči oko muškaraca, da prestane da se muči, ja sam te barem imala dok si bio lep. Otišao si i sad imam tri puta bolje - ljepšeg, jačeg, veselijeg. Nikad se neću pomiriti s tobom, ti si baksuz. I znam da hoćeš da se pomirimo, lajkuješ mi slike. Sad hoćeš da se pomirimo, znala sam, lajkuješ mi slike. Izgledaš srećno u novom životu, ali znam da me tražiš", puručila je Šakira Pikeu i novi krug je pokrenut.


Nardnih dana sve oči će biti uprte u Pikea i njegovu reakciju.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x