Rok grupa Smak nastupila u Čačku

 Više hiljda ljudi svih generacija prisustvovalo je na gradskom trgu u Čačku koncertu grupe Smak, koju je 1971. godine u Kragujevcu osnovao gitarista Radomir Mihajlović Točak sa bubnjarom Slobodanom Stojanovićem Kepom i basistom Zoranom Milanovićem.

Koncert grupe Smak u petak uveče počeo je vatrometom u 21 čas, i trajao je tri i po sata, a medju Čačanima bilo je i posetilaca iz drugih gradova i zemalja iz regiona.

Vodja grupe, gitarista Radomir Mihajlović Točak, koji je rodjen u Čačku, rekao je na početku nastupa da Smak koncert posvećuje mladićima iz tog grada koji su nedavno nastradali u saobraćajnoj nesreći u okolini Čačka Ognjenu, Ivanu, Nikoli i Luki.

Specijalno za koncert Smaka u Čačak je pre dva dana stiglo šest šlepera binske opreme sa najmodernijim ozvučenjem i rasvetom, a površina bine na kojoj je rok grupa nastupila bila je oko 600 kvadratnih metara.

Koncert je održan u okviru manifestacije "Kulturno leto u Čačku" koju organizuje čačanska Turistička organizacija pod pokroviteljstvom gradske uprave.Foto: pixa bay

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x