RUŽA RUPIĆ HRANI BEBE, EVO I ČIJE!

Pevačica i influenserka Ruža Rupić ovih dana našla se u neverovatnoj situaciji kada je morala nekoliko sati da hrani bebe i brine o njima.


Reč je o mačićima koje je omacila njena usvojena crna mačka Bler, a Ruža je za Gledaj.rs otkrila kako je došla u ovu neverovatnu situaciju.


"Bler sam usvojila pre nekoliko meseci i ona se omacila pre dvadesetak dana. Tako smo pored Bler dobile još dva stanovnika u kući i malo teže, ali sa ljubavlju, funkcionišemo u toj situaciji. Mama je danas po povratku iz prodavnice otvorila vrata, a Bler je iskoristila tu situaciju i zbrisala", počinje Ruža priču o neverovatnom danu za naš portal.


"Dok je mama tragala za Bler, ja sam morala da se brinem o mačićima, pa sam uz savet veterinara uspela da ih nahranim uz pomoć šprica", nastavlja Ruža priči i dodaje da ovaj "poduhvat" nije bio lak.


"Oni su tako mali i nežni, ali je zadovoljstvo kada vidite da su srećni i nahranjeni. Srećom, nakon nekoliko sati potrage Bler je sama našla put do kuće i sada je sve ponovo u potpunom redu", kaže Ruža.


Nevolje sa macama za Ružu su kratko trajale, a sve ono što su joj donele je mnogo trajnije i lepše.


Ruža je nedavno na svom Instagram profilu objavila emotivan post posvećen upravo Bler.


"Da mi je neko pričao kako jedno stvorenje može da ti promeni život i koliko ljubavi može da ti donese, ne bih mu verovala. Pojavila si mi se ispred zgrade pre 2 meseca, ušla si mi u kuću posle 2 dana od kako smo se upoznale, sve pod time ma da je sklonimo dok je hladno, al od toga ništa naravno😂Drugi dan si počela da mi se umiljavaš i to je bio kraj, a ista si kao i ja. Kad nemaš pažnju buniš se i naravno da sve mora da se vrti oko tebe, a najumiljatija si na svetu.Došla si mi u meni najgorem periodu u poslednjih par godina🖤 Iako mi ne daš da montiram video jer mi onda nisi u krilu, budiš me svako jutro jer zasto bih ja spavala kad ti ne spavaš, a da ne pričam da još više kasnim jer mi ne dašda krenem iz kuće, obožavam te. Još uvek nisi navikla na snimanje i to te uopšte ne zanima, ali mama je influenser pa ceš morati da se naviknes.🤣Kaže se da crna mačka donosi nesreću, ali ti si meni donela potpunu sreću✨Moja mala Blair🐱🖤🥰", napisala je Ruža na Instagramu i pokazala divan primer humanosti i kako se usvajanje životinja višestruko vraća.


Bler je imala sreće.


Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x