Sea Dance: Na festival stižu supermoćno ozvučenje Anya i najjače VR iskustvo na svetu

Deo ovogodišnjeg izdanja Sea Dance festivala koji se održava na plaži Buljarica u Budvi biće "supermoćno ozvučenje Anya i VR zona, koja će doneti najjače festivalsko VR iskustvo na svetu" na pozornici na kojoj će nastupiti svetske i regionalne zvezde kao što su Nina Kraviz, Konstrakta, Shouse, Anfisa Letyaga, Mahmut Orhan, Mind Against, Dubioza Kolektiv, Senida i mnogi drugi, saopšteno je danas.
Ističe se da je "Anya jedno od najprestižnijih ozvučenja na svetu", koje je američku premijeru doživelo na festivalu Coachelli, a u Srbiju je stiglo na EXIT festival 2016. godine.

"Pojava Anye u svetu tehnologije zvuka poredi se revolucijom koju je iPhone uveo na tržištu mobilnih telefona i tablet računara. Ovaj sistem stoji uspravno, dok niz kompjutera analizira prostor i prilagodjava mu tako da svi u publici čuju jednako moćan i precizan zvuk u svakom trenutku", naveli su organizatori festivala.

Dodali su da na Sea Dance "premijerno stiže ekskluzivni VR projekat koji je EXIT predstavio na Svetskoj izložbi EXPO Dubai i koji čine poznate Exitove festivalske lokacije snimljene 8K 360 VR kamerom u julu 2021. godine".

"Sea Dance posetioci će tako moći da iskuse EXIT festival kao da su na Petrovaradinskoj tvrdjavi, ali i na mestima koja nikome nisu dostupna. Mogu biti na dunavskom Varandinskom mostu, koji svake godine predje na hiljade ljudi da bi stigli do Petrovaradinske tvrdjave i festivala, zatim slede glavna kapija i raskrsnica koja vodi do brojnih festivalskih bina i zona, a na Glavnoj bini čeka ih David Guetta, ali ovog puta mogu biti pored njega", navodi se u saopštenju.

Sea Dance počinje sutra i trajaće do 29. avgusta, a ulaznice za festival dostupne su po ceni od 3.990 dinara, dok je cena jednodnevnih ulaznica 1.790 dinara.

Ulaznice su dostupne preko internet stranice festivala, kao i Gigs Tix prodjane mreže u Crnoj Gori i onlajn.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x