SLUČAJ KIŠOBRAN: GEST EMANUELA MAKRONA OBIŠAO SVET (VIDEO)

Francuski predsednik Emanuel Makron tri puta je odbio da držanje kišobrana ispred Jelisejske palate prepusti bilo kome, prenosi Rojters.Dok je slovački premijer Igor Matovič govorio pred novinarima pre sastanka sa predsednikom Francuske, jedna pomoćnica je prišla Makronu i dala mu crni kišobran. Francuski lider je uzeo kišobran i otvorio ga iznad svog gosta iz Slovačke.


Nakon toga Makronu je prišla druga pomoćnica koja mu je ponudila da drži kišobran umesto njega, kada joj je predsednik gestom pokazao da nema potrebe za tim.
Kada su dvojica zvaničnika završili sa obraćanjem novinarima i krenula nazad ka Jelisejskoj palati, prišao im je vojni pomoćnik koji je ponudio da uzme Makronov kišobran. Predsednik ga je ignorisao i nastavio da drži kišobran iznad Matoviča.Makronu je tada prišla druga pomoćnica koja mu je ponovo ponudila da uzme kišobran, a koju je francuski predsednik takođe odbio.Predsednik je konačno popustio kada se našao na vrhu stepeništa koje vodi u palatu, kada je morao da oslobodi obe ruke kako bi stavio masku.


Foto: Pixabay

Autor : GLEDAJ.RS/Agencije

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x