Starfest: Nucci, Sergej Pajić & Crni Cerak u borbi protiv digitalnog nasilja

Miljenici mlađe populacije, poznate muzičke zvezde u Srbiji i regionu Nucci, Sergej Pajić, Crni cerak i još mnogi drugi nastupiće zajedno na Starfestu 11. februara na beogradskom Sajmu u Hali 3 od 17 časova.


U okviru Starfesta Music Star, kao organizator,  pokrenuo je i kampanju protiv digitalnog nasilja (antibullying i anticyber-bullying) koje je sve više prisutno među mladima.


Iz Music Stara pozivaju sve da se uključe u kampanju protiv digitalnog nasilja pod sloganom "Slavimo život", a detalje kako možete učestvovati u kampanji i podizanju svesti o ovom zaista važnom problemu možete se informisati na Music Star sajtu.

Na najvljenom muzičkom spektaklu  ljubitelji zvuka nove generacije slušaće hitove koji broje više miiliona pregleda na Jutjubu (Youtube) i TikToku, poručili su oranizatori.Jedan od najpoznatijih repera mlađe generacije Nucci otpevaće svoje hitove “BeBo”, “Uđi na WA”, koja je trenutno njegova najslušanija pesma sa više od 20 miliona pregleda, dok će pobednik PInkovih zvezdica i jedan od najvećih tinejdž zvezda u regionu Sergej Pajić otpevati “Naše leto”, “Uspavanka”, Kad podivljam” i ostale poznate numere.Momci pod pseudonimom “Crni Cerak”, lokalna trep ekipa, čiji su bitovi i rime počeli da se slušaju preko telefona po gradskim ćoškovima, a sada širom najpopularnijih klubova u Srbiji i dijaspori, izvešće između ostalog i pesmu “CC#2” koju su objavili za hit projekat “Južni vetar”.Karte za ovaj muzički događaj dostupne su na Tickets.rs.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x