THCF najavili novi album i otkrili par detalja za GLEDAJ.RS

Nakon sedam godina od poslednjeg studijskog albuma pod nazivom "THCF je više od repa" koji su izdali 2014. godine, Bore i Stefan su najavili da je novi album ove grupe u završnoj fazi i da izlazi na proleće.


Za GLEDAJ.RS Bore je ekskluzivno otkrio detalje u vezi sa novim albumom.


"Pred ovaj album smo napravili konkurs za producente, pa su producenti sa svih strana sveta na novom albumu, a jedan od njih je G Fresh iz Atlante koji ima saradnje sa Gucci Mane-om. Još jedna novina na ovom albumu je gostovanje dvojice mladih umetnika" rekao je Bore za GLEDAJ.RS


Na njihovom četvrtom po redu studijskom albumu će se naći 12 pesama, a Bore za GLEDAJ.RS kaže da na ovom albumu neće biti mnogo gostiju.


"Hteli smo da ovo bude Stefanov i moj album pa otuda nemamo previše gostiju" dodao je Bore.Ljubitelje njihove muzike koji su na instagramu mogli da postavljaju pitanja vezana za novi album je najviše zanimalo ko će gostovati na albumu, pa je bilo upita za Surrea-a, Devita, Klinca ali čak i strane muzičare.


"Za sada imamo dva gosta, a za Surreal-a bi to bilo opasno kidanje i biće kad dođe vreme za to." napisali su iz THCF-a na instagramu.


"Klinca čekamo da se javi, ali možda je zauzet jede neko voće, diže imunitet." dodali su kroz šalu vezanu za poslednje dešavanje sa Breskvicom i Vojažem.


 Strpljivo čekamo album i više detalja o novom albumu, a ono što sve raduje je da ćemo ponovo čuti stari zvuk THCF-a koji ih je proslavio.


Foto: THCF arhiva

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x