The Weeknd donirao besplatne obroke zdravstvenim radnicima na Floridi

Pop pevač The Weeknd je donirao 150 besplatnih obroka zdravstvenim radnicima u AdventHealth Carrollwood bolnici na Floridi u čast meseca afro - američke istorije.


The Weeknd je, u saradnji sa Postmates-om, u čast prvog dana meseca Afro - američke istorije, u ponedeljak je The Weeknd - koji je glavni izvođač na poluvremenu u Super Bowl LV - izabrao Mama's Southern Soul Food restoran koji je u vlasništvu afroamerikanca u Tampi, da donira besplatne obroke zdravstvenim radnicima u AdventHealth Carrollvood bolnici, koja se nalazi u blizini stadiona Raimond James, gde će se održati Super Bowl, dobila je 150 obroka od strane Postmates-a, kako bi prepoznali i nagradila njihov trud da spasu živote i zaštite svoju zajednicu.


U partnerstvu sa Postmatesom, The Weeknd je takođe pokrenuo nacionalnu kolaboraciju između biznisa koji vode afro-amerikanci: Korisnici Postmatesa videće kolekciju lokalnih opcija na vrhu svog feed-a kada koriste aplikaciju Postmates. Iako su Postmates pokrenuli akciju da istaknu restorane u vlasništvu afro-amerikanaca prošlog maja, partnerstvo sa The Weeknd-om označava njihovu prvu saradnju na ovom polju sa javnim ličnostima.Autor : GLEDAJ.RS/PEOPLE.COM

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x