Tri nova filma u svim bioskopima u Srbiji

Francusko alžirska drama “DNK”, nemačko francuska melodrama “Undine” i prvi dugometražni igrano-animirani film o čuvenim junacima “Tom i Džeri” od danas su na repertoaru Cineplexx bioskopa širom Srbije.,,DNK” - Leto u Parizu, a grad je pust. Než redovno posećuje svog voljenog dedu Alžirca u domu za penzionere. Emir ju je odgojio i pružio zaštitu od njenih otrovnih roditelja. Okružena je brojnim članovima porodice - braćom, sestrom, tetkom, majkom. Odnosi između njih su teški, ispunjeni nezadovoljstvom i gorčinom. Emirova smrt eskaliraće porodične tenzije i izazvaće duboku krizu identiteta za Než.


.,,Undine” - Da li je potraga za pravom ljubavi u stvari samo mit? Možda se zbog toga glavna junakinja i zove Undine poput vodenih nimfi, mitoloških bića koje se svete svojim ljubavnicima za neuzvraćenu ljubav? Undine je istoričarka koja radi kao kustoskinja u jednom od muzeja u Berlinu. Nestvarno lepa, zna sve o Humbolt Forumu, a način na koji iznosi svoje znanje o istoriji grada koji je izgrađen na močvari posetiocima muzeja je koliko profesionalan, toliko i graciozan. Njena stara ljubav Johanes odlazi, i ceo njen svet se raspada. Dani prolaze, a njen pogled dok drži prezentacije luta prema dvorišnom kafeu tražeći da li je on i dalje tu…ili je još uvek tu…ili je opet tu. Sasvim slučajno upoznaje Kristofa, ronioca na podvodnim istraživanjima. Zaljubljuje se u njega i čini se da novi život za nju tek počinje kada mit o njenom imenu počinje da se razvija.


,,Tom i Džeri” - Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči „venčanja veka“, prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere. Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodara u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposleni koji se urotio protiv njih troje.Iz Cineplexx-a poručuju da je premijera igrano-animiranog filma ,,Tom i Džeri” zakazan  za nedelju, 21. februar od 12 do 17 časova uz poklone za najmlađe posetioce i mnogo zabave uz avanture naših omiljenih crtanih junaka.

Svi mališani uz kupljenu ulaznicu dobiće masku za lice sa likom Toma ili Džerija, kao i NIVEA kremicu za mnogo zabave i negovane ručice. Po dvoje najsrećnijih u svim Cineplexx bioskopima, ova kompanija obradovaće knjigom koju poklanja Evrobook, iz edicije ,,Tom i Džeri”.


"To nije sve, jer vas očekuju i časopisi ,,Zeka” ili ,,Bubamara” a u Cineplexx Niš bioskopu i pakovanje vlažnih maramica koje poklanja Stop Shop ritejl park", poručuju iz Cineplexx-a


Foto: Cineplexx

Autor : Gledaj.rs/Cineplexx

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x