Turbulentan ljubavni život najbogatijeg čoveka na svetu

Najbogatiji čovek na svetu i vlasnik Amazona, Jeff Bezos 25 godina proveo je u braku sa spisateljicom MacKenzie Scott Bezos sa kojom ima četvoro dece. Njihov brak zvanično je okončan u junu 2019. godine, a razlog njihovog razlaza bila je Bezosova ljubavnica.
Sadašnja Bezosova partnerka, fatalna voditeljka Lauren Sanchez,  sa kojom se u javnosti prvi put pojavio 2019. godine ponela je titulu proračunate razaračice brakova, koju sudeći po nastupima u javnosti, dobro nosi.


Lauren Sanchez je zbog Bezosa ostavila holivudskog agenta Patricka Whitesella, a javnost je njenu i Bezosovu vezu dodatno osudila zbog činjenice da su se bračni parovi poznavali i ranije.
Međutim, ni bivši surug Lauren Sanchez nije dugo čekao pre nego što je utehu pronašao u 18 godina mlađoj manakenki i glumici Pia Miller sa kojom je i danas u vezi.
Izreka "u svemu lošem ima nečeg dobrog" pokazala se kao tačna u slušaju Bezosove bivše supruge i ljudi kojima je potrebna pomoć.


Spisateljica MacKenzie Bezos razvodom je postala jedna od najbogatijih žena na svetu,odrekla se przimena Bezos i  veliki deo svog bogatstva dala je u humanitarne svrhe.


Mediji su njeno odricanje od prezimena protumačili kao odgovor Bezosu na prevaru koja se dešavala tokom njihovog braka što su dokazale poruke koje je Bezos upućivao svojoj ljubavnici i koje su dospele u medije.


Ovih dana svetske mediji preneli su fotografije Bezosa i njegove sadašnje partnerke koji uživaju  u meksičkom letovalištu Cabo San Lucas.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x