Ukrajinski par posle više od 120 dana skinuo lisice i ušao u Ginisovu knjigu rekorda (VIDEO)

Posle 123 dana koliko su bili vezani lisicama Aleksandar Kudlai i Viktoria Pustovitova konačno su se razdvojili i to presecanjem lanca lisica na nacionalnoj televiziji.


 Mladi par iz istočnog grada Harkova odlučio je da stavi lisice na ruke na Dan zaljubljenih, u poslednjem pokušaju da prekinu ciklus prekida veze i pomirenja.


Tokom eksperimenta, koji redovno prenosili na društvenim mrežama,   radili su sve zajedno, od kupovine namirnica do pauze za cigarete. Naizmenično su koristili kupatilo i tuširali se.

Pustovitova, koja se u početku opirala ideji o lancima, ronila je suze dok je razgovarala o najnovijem raskidu.

„Mislim da je sve ovo dobra lekcija za nas, i za ostale ukrajinske parove, a i za parove u inostranstvu - da ne ponove ono što smo uradili", rekla je za Rojters.

Dodala je da joj je lični prostor najviše nedostajao, mada je takođe osećala da dečko nije obraćao dovoljno pažnje na nju iako su bili vezani.

„Ostajali smo zajedno po ceo dan. Nisam primetila nikakvu pažnju od Aleksandra, jer smo bili stalno zajedno. Nije mi rekao: 'Nedostaješ mi', dok sam ja očekivala da tako nešto čujem", rekla je 29-godišnja kozmetičarka.

Kudlai je rekao da ne žali što je pribegao očajničkim merama za spas veze, dodajući da su mu lanci pomogli da shvati da „nisu istomišljenici".

„Nismo na istoj talasnoj dužini, potpuno smo različiti", rekao je 33-godišnji prodavac automobila.

Par planira da lance proda na internet aukciji i deo novca donira u dobrotvorne svrhe.

Skinuli su lance i razvojili se pred kamerama, ali i pred predstavnikom ukrajinske knjige rekorda, koji je rekao da nijedan par na svetu „nije uspeo u sličnom eksperimentu".Autor : GLEDAJ.RS/ Agencije

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x