VERSACE NA MILANSKOJ NEDELJI MODE: VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO

Italijanski modni brend Versaće predstavio je kolekciju za sledeće proleće čiji je  naziv  proizišao iz pokreta u rok muzici – “Grandž boginje”, a zvezda revije bila je rijaliti zvezda Paris Hilton.


Osnovu kolekcije čine crne pripijene haljine izrezane pod različitim uglovima, crne bajkerske jakne i kožne pantalone sa resama ili metalnim kopčama.


“Uvek sam volela buntovnice. Žene koje su samouverene, pametne i pomalo dive”, rekla je Donatela Versace o novoj kolekciji i definisala "Grandž boginju".


“Ona nosi kožu, bodljikave nitne i izlizani teksas i ima dovoljno stava da ih pomeša sa šifonom, žersejom i tijarom! Ona je snažna oslobođena žena, prelepa je i ona to zna. Ona je Boginja slobode.”


Usledili su ružičasti i ljubičasti dizajni, uključujući duge haljine sa dubokim dekolteom, široke pantalone i dugačke košulje od zebra print šifona.


Ono što je privuklo ogromnu pažnju javnosti na Versace reviji su jedinstvene venčanice koje su daleko od onog na šta smo navikli i svakako ne bele.Jednu od njih, mini haljinu za venčanje od roze Swarovski kristala sa ružičastim rukavicama, ružičastim štiklama i takvim velom i tijarom nosila rijaliti zvezda Paris Hilton.Osim što je ovom revijom  kompanija Versace nagovestila da će se više posvetiti liniji za venčanja ne bi bilo iznenađenje da, zbog popularnosti brenda i miliona mladih devojaka koje kopiraju poznatu rijaliti zvezdu, više ništa ne bude isto i da se bele haljine u budućnosti zamene ružičastim ili ljubičastim kakve smo imali prilike da vidimo na reviji italijanskog mega brenda.
Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x