Vlada Gašić za GLEDAJ.RS o novoj "Sized2" kolekciji i trendovima

Stilista i fashion influenser Vladimir Gašić je najavio novu kolekciju svog brenda "Sized2" za sezonu proleće/leto, a za GLEDAJ.RS je otkrio detalj po kome će se ova kolekcija definitivno razlikovati, ali i šta će biti u trendu u sezoni proleće/leto 2021.


Kada je prošle godine izbacio prvu kolekciju brenda "Sized2", Gašić je u intervjuu za GLE.TV rekao da se, sudeći po reakcijama ljudi, uloženi trud zaista isplatio. 


"Sized2" već broji preko 10 boja u prvoj kolekciji, a Gašić za portal GLEDAJ.RS otkriva i detalj po kome će ova kolekcija biti jedinstvena.


"Svakako se najviše radujem novim bojama. Postoji jedna boja koju smo posebno morali da poručujemo i sami mešamo tonove, tako da odbrojavam dane do nje." - rekao je Gašić za GLEDAJ.RS


Modni influenser ostaje dosledan svom stilu i skromno objašnjava zašto.


"Pokušali smo da ostanemo dosledni oversized vibe-u brenda ali da prilagodimo i predstojećoj sezoni. Tako da možete očekivati dosta novih vedrijih boja kao i nove artikle i debljine materijala. Za sada smo i dalje u tom “streetwear” okviru koji meni iskreno najviše i leži. Mislim da smo i dalje mlad brend da bi krenuli odmah da rizikujemo." - objasnio je stilista.


Kolekciju možemo očekivati početkom sledećeg meseca.


Naravno, morali smo da pitamo Vladu Gašića i za neki modni savet, a on nam je rekao da ćemo zapamtiti ovo njegovo predviđanje.


"Ono što će biti hit sezone proleće/leto 2021. su oversized šorcevi, ja sam uglavnom u minimalist fazonu, pa ne bih puno komplikovao ali gledajte kako će ove sezone neke čudne boje i tonovi biti u trendu, setićete se šta sam vam rekao." - šaljivo je dodao Vlada.


Foto: Vladimir Gašić arhiva

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x