Zbogom štiklama: Keri Bredšo se oprostila sa štiklama, a Guči ima veze sa tim

Pomama za Hangisi potpeticama modnog brenda Manolo Blahnik koje je proslavila Keri Bredšo proglašena je završenom, a na scenu stupa ravna obuća, konkretnije klompe.


Sara Džesika Parker u nastavku serije  "Upravo tako" posvetila se anatomskoj obući i niko ne sumnja da će podići njenu popularnost.


Keri Bredšo, ženski lik koji diktira modu bar polovini ženske populacije izgleda da se prebacuje  se na dizajnerske klompe i svi govore da će upravo one biti modni hit 2023. godine.


To je već najavio modni brend Guči, kako samostalno, tako i kroz svoju saradnju sa Adidasom.


Sa druge strane Keri se nije odrekla ni svog omiljenog brenda Manolo Blahnik koji je posebnoza nju izradio ekskluzivne anatomske papuče za sezonu 1 serijala "Upravo tako".


I sve u vezi sa prelaskom na ravnu obuću može vas čuditi, ali sve ovo nije iznenađujuće samo zbog jedne stvari.


Jedna od najpopularnijih modnih platformi na svetu Lyst proglasila je klompe apsolutnim hitom godine,  Boston klompe benda Birkenstock po peti put našle su se na listi najpopularnijih komada.


Iako izgledaju potpuno obično, ove klompe nose najveća imena svetskog šoubiznisa. U vezi sa ovimm papučama/klompama postoji jedna dobra i jedna loša vest. Dobra je da koštaju 120 dolara, a loša je to što su uglavnom rasprodate.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x