Barać: Da pokažemo veliku energiju i fokus u Čačku

 Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici ABA lige protiv Borca želi da nastavi sa dobrim igrama i da uz veliku energiju i fokus dođe do pobede na teškom gostovanju.
"Očekuje nas gostovanje kod iskusnog abaligaškog tima. Borac je odlično vođen, sa veoma dobrom komunikacijom između spoljne i unutrašnje linije. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama, pokažemo veliku energiju i fokus i tako se dovedemo u poziciju da pobedimo na teškom terenu", rekao je Barać, prenosi klub.

Košarkaši Mege, posle tri vezane pobede, gostuju sutra ekipi Borca, u utakmici 22. kola ABA lige.

Na pet utakmica do kraja ligaškog dela, ekipa Marka Baraća je sa učinkom 10/11 u dobroj poziciji da se domogne plej-ofa, dok je Borac ubeležio dvostruko manje trijumfa (5/16).

"Pred nama je veoma teško gostovanje u Čačku gde želimo da nastavimo seriju pobeda. Obe ekipe imaju svoje ambicije i sigurno da će biti maksimalno motivisane da to i ostvare. Očekujem da ćemo uspeti da neutrališemo njihove najopasnije igrače i tako sebi povećamo šanse da slavimo", rekao je košarkaš Mege Aleksa Uskoković.

Utakmica je na programu sutra od 17.00 u Čačku.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x