Fudbaler Vojvodine Simić najbolji igrač u julu u Super ligi Srbije

Fudbaler Vojvodine Veljko Simić proglašen je danas za najboljeg igrača u julu u Super ligi Srbije.

Simić je tokom jula postigao tri gola i tri puta je bio proglašen za igrača utakmice. On je jedini igrač koji je prva četiri kola imao prosečnu ocenu iznad sedmice.

"Ovo priznanje mi svakako mnogo znači i predstavlja veliku satisfakciju za dalji rad i dokazivanje. To je lepa individualna nagrada, ali naravno, do nje ne bih došao i ništa mi ne bi značila da je nisu ispratile dobre igre i rezultati naše ekipe. Mi smo pre svega jaki kao kolektiv, koji uvek izbaci nekog pojedinca", rekao je Simić.

Vojvodina je u prva četiri kola ostvarila tri pobede i imala je jedan remi i sa 10 bodova zauzima drugo mesto na tabeli, iza prvoplasirane Crvene zvezde, koja ima maksimalnih 12 bodova.

"Jako sam zadovoljan onim što smo postigli u prva četiri kola, mada mislim da je trebalo da osvojimo svih 12 bodova. No, ni ovako nije loše, pod uslovom da tako i nastavimo, jer u kontinuitetu i ponavljanju uspeha je ključ", naveo je Simić.
On je nagradjen sa 100.000 dinara, a sav iznos usmerio je na račun Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju iz Lazarevca.Foto: pixa bay

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x