Naslovne strane za ponedeljak, 20. novembar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 20. novembar 2023. godine pišu o plasmanu fudbalske reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvo, novom stadionu "Kraljevica" u Zaječaru i izbornim temama.

BLIC - "Mladi iks faktor na izborima", piše list i navodi da najređe glasaju mladi od 18 do 30 godina. "Srbija na mišiće do EP 2024.", o plasmanu fudbalske reprezentacije na Evropsko prvenstvo.

VEČERNJE NOVOSTI - O plasmanu fudbalske reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvu u tekstu "Orlovima viza za Evro". "Stadion Kraljevica po standardima UEFA", o novom stadionu u Zaječaru.

DANAS - O otvaranju stadiona "Kraljevica" u Zaječaru, list piše pod naslovom "Došli, videli, otvorili, pa 'pobegli' za Leskovac". "Čeka se SNS odgovor na ProGlas", o inicijativi javnih ličnosti koje pozivaju na masovni izlazak na izbore.

NOVA - Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić kaže za list "Režim je u Bavaništu polomio zube". "Štrajkovi na sve strane, a Vučić otvara stadione", piše list.

POLITIKA - "Kurti opet uskraćuje Srbima izborno pravo", navodi list. "Nacionalni stadion u Beogradu do 1. decembra 2026. godine", prenosi list najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x