Stanković: Izvešću najjači sastav protiv Voždovca, cilj je jasan

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da će izvesti najjači tim u utakmici poslednjeg kola Super lige protiv Voždovca, u kojoj će njegovoj ekipi biti dovoljan bod za osvajanje šampionske titule.

"Mnogo smo pričali o sastavima, ali ne bih detaljnije ulazio u to. Znamo naš cilj, još u januaru smo rekli da imamo 16 utakmica - 16 finala, izvešćemo najjači tim, kako fizički, tako i mentalno. Nema razloga da bude drugačije sutra i da odstupimo od toga", rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Zvezde u nedelju od 18.30 dočekuju Voždovac u utakmici poslednjeg 37. kola Super lige Srbije. Zvezdi je za petu uzastopnu titulu potreban bod iz te utakmice, pošto drugoplasirani Partizan ima dva boda manje.

"Spremam utakmicu po utakmicu i to da li je jedan, dva, tri ili četiri špica, nama nije menjalo mnogo toga, jer znamo šta nam je činiti. Svesni smo da utakmica traje 90 minuta i da moramo da budemo pravi u svakom trenutku", naveo je Stanković.

On je rekao da "Voždovac želi da igra fudbal, bez obzira gde igra i ko je protivnik", ali da je njegova ekipa spremna.

"Dva puta smo se susreli sa njima, znamo im vrline i mane, ali isto tako smo svesni da ćemo igrati kod kuće pred 40.000 ljudi. Spremni smo u potpunosti za meč. Da li bih doveo nekog iz Voždovca u Zvezdu? Radije bih zadržao ove igrače koje treniram", dodao je trener Zvezde.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x