Google Play: Stižu aplikacije za kockanje

Google je odlučio da promeni svoja pravila za Play prodavnicu aplikacija, pa će od 1. marta ove godine korisnici Android uređaja u 15 država moći da preuzimaju i koriste aplikacije za kockanje sa pravim novcem. Među ovim zemljama nema Srbije koja u ovom trenutku ima više od 33.000 automata i preko dve hiljade kladionica.


Promena politike u Google Playu ujedno će omogućiti i oglašavanje takvih aplikacija među kojima se nalaze aplikacije za online Casino, Lutrije, Sportsko klađenje i Fantasy sportove.Mnoge kockarnice, lutrije i kladionice već duže vreme imaju svoje aplikacije na svojim web stranicama,  a sada je  jedina razlika što će se one naći u okviru Play prodavnice, gde do sada nisu bile dopuštene.

Google je za developere takvih aplikacija postavio stroge uslove i smernice kojih se moraju držati  i moraju imati nacionalne licence za pružanje kockarskih usluga ili usluga igara na sreću u pojedinim državama.

Pored toga aplikacije moraju biti besplatne za preuzimanje i ne smeju koristiti Google Playev sistem plaćanja unutar aplikacija.

Autor : Gledaj.rs-Agencije

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x