Na sajmu zapošljavanja LINK2job u Beogradu biće ponudjeno 350 radnih mesta

Sajam zapošljavanja LINK2job biće održan 13. maja u beogradskom hotelu "Metropol" od 10 do 18 časova, a u ponudi će biti više od 350 radnih mesta u domaćim i internacionalnim kompanijama, najavljeno je danas.
LINK2job sajam zapošljavanja organizuje Centar za razvoj karijere kompanije LINKgroup, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Kako je najavljeno, medju kompanijama koje će ponuditi radna mesta su Galenika, Mona Plaza (Mona Hotel Management), Silver Bell Group, SKS365, OZ Tragač ali i obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy, Savremena gimnazija, Savremena osnovna škola...

Zainteresovani kandidati moći da razgovaraju sa menadžerima sa kadrove, izrade profesionalne fotografije za CV, ali i da osvoje besplatne kurseve jezika.

Pored toga, najavljena je i simulacija intervjua, kako bi svi oni koji traže posao otkrili kako ih poslodavci vide, gde greše u intervjuima za posao i kako to da isprave.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x