NLB Banka i Komercijalna banka postaju jedna banka

 Postupak spajanja NLB banke i Komercijalne banke, članica NLB grupe je okončan i one će od sutra poslovati pod novim imenom - NLB Komercijalna banka.
"Ovo je prvi od poslednjih nekoliko koraka u dugom i zahtevnom procesu spajanja NLB banke i Komercijalne banke u NLB Komercijalnu banku. Tokom predstojećeg praznika očekuje nas operativno spajanje sistema, za šta svi naši timovi temeljno pripremljeni", rekao je u saopštenju predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke Vlastimir Vuković.

Dodao je da nova NLB Komercijalna banka ostaje posvećena strateškom cilju - jačanju servisa i tržišne liderske pozicije u Srbiji, a NLB grupa uspostavljanju liderske pozicije u regionu.

Do 4. maja klijenti NLB Komercijalne banke moći će neometano da koriste bankomate, obavljaju transakcije karticama na prodajnim mestima kao i putem digitalnih novčanika KomBank i NLB Pay, dok će privremeno biti obustaven rad odredjenih usluga i servisa.

Elektronsko i mobilno bankarstvo, za klijente NLB Banke neće biti dostupni od danas od 17 časova, a za klijente Komercijalne banke od 22 časa, najkasnije do srede 4. maja.

U istom periodu neće funkcionisati SMS obaveštenja o potrošnji sredstava prilikom korišćenja kartica. Plaćanje karticama putem interneta za klijente Komercijalne neće biti dostupno od danas od 22 časa, najkasnije do srede, 4. maja, dok će za klijente NLB Banke funkcionisati bez prekida.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x