OVO SU AUTOMOBILI O KOJIMA SE NAJVIŠE PRIČA NA INTERNETU

Globalno istraživanje rađeno ove godine pokazalo je koji su to automobili o kojima se najviše pisalo i pričalo na društvenim mrežama u 2021. godini. 


Portal Ztoobi uradio je uporednu analizu spominjanja automobila na Twitter, Instagramu i Redditu i došao do liste TOP 3 najviše spominjanih automobila.


Na prvom mestu je Nissan GT-R ovaj automobil je  na Instagramu prošle godine pomenut čak 9 miliona puta, u tvitovima je spominjan u proseku 11.771 puta nedeljno, a o ovom autu je na Redditu napisano 15.900 tekstova.


Na drugom mestu je Ford Mustang koji je na Isntagramu spomenut 14 miliona puta u prošloj godini. Ford Mustang je na Twitteru spominjan nedeljno čak 8.293 puta, a na Redditu se o njemu pisalo u 5.780 tekstova.


Treće mesto zauzeo je Honda Civic koja je na Instagramu prošle godine spomenuta 7,7 milona puta. Na Redditu  je o njoj napisano 12.700 tekstova, dok je na Twitter ovaj auto spomenut 8.627.


Četvrto mesto zauzueo je Range Rover, a peto Tesla Model S.


Najpopularniji auto brendovi na internetu prošle godine bili su: Ford, BMW, Honda, Tesla, Toyota, Mercedes-Benz, Porsche, Audi, Ferrari i Wolkswagen.


Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x