OVO SU NAJSKUPLJI AUTOMOBILI NA SAJMU, A OVE DETALJE SU ZAPAZILE ŽENE

Sajam automobila “DDOR ECO BG CAR SHOW 07” svečano je otvoren danas na Beogradskom sajmu. Među sjajnim automobilima potražili smo one najskuplje, ali i proverili šta su na njima zapazile žene i kako sajam izgleda iz njihovog ugla.

Pre nego što se možda nasmejete zapažanju žena, imajte na umu da podaci PonyParts-a govore da su 62% prodatih automobila u SAD kupile žene, a da su na odluku o kupovini automobila uticale u 85% slučajeva. Smatra se da se ni u Evropi ovi procenti ne razlikuju mnogo.


Range Rover Autobiography D250 spada u najskuplje automobile na sajmu. Njegova cena je oko 184.000 evra. Uprkos sjajnim karakteristikama i ceni ovaj auto ne možete ostaviti na ulici i dati mu komandu da se sam parkira, pa on i ne nudi neko specijalno rešenje za jadan od najvećih problema žena vozača. Ipak, neverovatni enterijer sa luksuznim detaljima jeste privukao pažnju žena.  Tekstil koji predstavlja mešavinu vune i specijalizovanih materijala kao prestižnu alternativu koži je ono što je privkulno pažnju žena na ovom autu. Pet od pet žena reklo je da im ovaj automobil izgleda moćno, pouzdano i sigurno, kao i da pruža dovoljno prostora, a to je nešto što i inače svaka žena traži.


Za Porsche Taycan GTS potrebno je izdvojiti oko 170.000 evra. To što ovaj model sa baterijom od 93,4 kWh ima domet po WLTP standardu od 504 kilometara sa jednim punjenjem, za žene koje smo pitali nije značilo mnogo. Iz ugla žena ono što ovaj model čini posebnim je panorama krov. Panorama krov sa funkcijom Sunshine Control je dostupan kao nova dodatna oprema. Električni promenjivi sloj sa tečnim kristalima menja izgled krova iz providnog u mat i podeljen je u devet segmenata. To znači da određeni delovi ili celi krov mogu da se učine transparentnim ili neprovidnim. Iz ugla žena ovo je sjajna stvar, posebno što se u opisu koristi reč "Kristali. Dodatno vrata prtljažnika imaju sjajnu širinu za kofer u koji žene spakuju pola stana kada krenu na produženi vikend.


Mercedes je Mercedes, kratko kažu žene i dodaju da bi baš ovaj auto bio njihov izbor među najskupljima. Kada bi imale nešto preko 162.000 evra kupile bi Mercedes EQS 580 4Matic. Sjajna ergonomska sedišta, dovoljno prostora i neverovatno ambijentalno svetlo je ono što im je privuklo pažnju. Ni ovaj, kao ni drugi automobili, nemaju mesta za žensku torbu, što jeste mana, ali kako su nam žene rekle, provereno ženska torba se jednostavno može baciti na zadnje sedište. Na zadnjem sedištu, što je takođe važno, ima dovoljno prostora, jer pored dece, treba negde smestiti i psa.


Dakle, Mercedes EQS 580 4Matic, je iz potpuno bizarnih razloga izbor anketiranih žena.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x