Sajam tehnike na Beogradskom sajmu od 24. do 27. maja

Medjunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća biće organizovan na Beogradskom sajmu od 24. do 27. maja, najavljeno je danas.
Pod sloganom "Inovacije pred vašim očima" u pet hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma će svoja tehničko-tehnološka postignuća predstaviti više od 500 izlagača, proizvodnih ili projektantskih kompanija, naučno-istraživačkih i obrazovnih institucija, start-ap projekata i inovativnih pojedinaca iz tridesetak zemalja sa tri kontinenta.

Gotovo polovina ukupnog broja izlagača dolazi iz inostranstva. Na grupnim izložbama predstaviće se izlagači iz Češke, Slovenije, Republike Srpske i Srbije.

Izlagači će predstaviti više od 100 inovacija i noviteta, najviše u sektorima koje pokriva industrijska revolucija 4.0, u robotici, primeni laserskih tehnologija, CNC mašinama, automatizaciji proizvodnih procesa, mernim instrumentima, alatima...

Oko polovine prijavljenih inovacija odnosi se na firme iz Srbije.

Radno vreme 64. Međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća biće od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a parkiranje u sajamskom krugu plaća se 150 dinara po satu.


foto: pixa bay

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x