SVE ŠTO JE DOBRO NE MORA BITI SKUPO: OVA BESPLATNA APLIKACIJA PROVERAVA I OCENJUJE SASTAV PROIZVODA

Obilje kozmetičkih proizvoda na tržištu pruža nam veću mogućnost izbora, ali i dovodi u stalnu dilemu da li je zaista sve što je skupo i dobro. Besplatna i nezavisna aplikacija INCI Beauty nam pomaže u ovoj dilemi i otkriva kada plaćamo brend, a kada kvalitet ocenjujući sastav proizvoda na tržištu.


Kako radi aplikacija?


Za početak aplikacija je jednostavna za rad. Dovoljno je da na vašem telefonu u App Store-u na telefonu ukucate  INCI Beauty i skinete aplikaciju ili posetite zvanični sajt INCI Beauty i skinete aplikaciju. Kada instalirate aplikaciju pojaviće vam se opcija za skeniranje bar koda. Skenirajte bar kod i dobićete ocenu proizvoda.


Mi smo skenirali stotine proizvoda i iz našeg istraživanja doneli tri zaklučka.


Prvi je da gotovo da nema proizvoda koji aplikacija nije pronašla, što znači da je baza proizvoda zaista obimna.


Drugi zaključak je - sve što je skupo ne mora biti i dobro, odnosno imati kvalitetan sadržaj koji ne utiče loše na naše zdravlje.


Pre trećeg zaključka važno je reći da je INCI Beauty francuska aplikacija, koja je potpuno nezavisna. To znači da ni jedan brend ne može direktno ili indirektno uticati na ocene koje INCI Beauty daje proizvodima.


I za kraj, treći zaključak je da vro često manje poznati brendovi imaju bolji kvalitet i bolju ocenu. Među onima sa sjajnim ocenama pronašli smo i kremu za lice AveCalamina domaćeg proizvođača Ave&Vetmedic.

Proverite i sami koje ocene imaju proizvodi koje vi kupujete.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x